Videoclip

Home » videoclip
Videoclip 2018-04-09T10:18:26+00:00

Videoclip

Het is tegenwoordig moeilijk om je muziek nog in the picture te krijgen, mensen scrollen op social media jouw muzieklinkje snel voorbij. Het helpt om een goeie foto of een coole videoclip of muziekvideo onder je muziek te plakken. Iets wat jouw fans kunnen delen en waar ze op kunnen reageren.

Als je mijn facebook of instagram account volgt, zal je gemerkt hebben dat ik regelmatig muziekvideo’s en clipjes maak. Meestal bands of artiesten die hier in de studio hun song hebben opgenomen, maar dat is zeker geen vereiste.

 

Ik gebruik redelijk weinig materiaal, maar wel op een creatieve manier om de clips budgetvriendelijk te houden (400 tot 1000). We gaan wel goed de opties (locaties, onderwerp, stijl, …) moeten overlopen om de clip haalbaar te maken.

Rap video

Een rapper zonder videoclip is als een … soit, deze shoots varieëren van studioclips tot filmen op locatie. Stuur een mail als je nog vragen hebt

 

Band clips

Een clip voor een band is iets moeilijker omdat je ervoor moet zorgen dat een aantal mensen in beeld komen en dat het geheel er liefst van al een beetje cool uitziet. Geïnteresseerd? Mail!